Зізнання у любові :)

Відвідала вчора TwiTerEvent, подію, де збираються користувачі Twitter.com (хоча я не зрозуміла навіщо, просто дешева туса, що коштує грошей… нудно і беззмістовно).
Згадала зустріч на день народження Vkursi (наче теж на перший погляд нічого особливого, але люди роблять амтосферу… було круто тоді!!).


Висновки: зовсім інший контингент, зовсім інші враження, все-таки ВКурсі.ком — це чудові люди!!! 
немаю нічого проти Твіттера, але все пізнається в порівнянні. Люблю ВКурсі :)

2 коментарі

Святослав Вишинський
Колись у давнину іноді зустрічались користувачі чатів та форумів (т.зв. «форумівки»), тепер також — користувачі торрент-трекерів і «Twitter». У цілому, це спроба девіртуалізуватись, однак по-справжньому цікавими можуть бути зустрічі, де люди вже визначально поєднані якимись інтересами чи попередніми знайомствами. Секрет, можливо, саме в цьому. Гадаю, найближчим часом варто буде ініціювати наступну зустріч — але цього разу максимум ініціативи (ідею, місце і формат проведення) ми передамо блогерам. Сподіваємось, буде цікаво.
Марта Мельник
мені здається, що іноді краще не девіртуалізовуватися)
віртуальні люди дуже відрізняються від реальних, і не завжди ця різниця означає краще.
можливо це лише у мене таке враження склалося… але, якщо люди не дуже цікаві, та ще й організовано все одним місцем (перепрошую), то краще взагалі не рипатися))
а ВКурсі.ком інша річ. я думаю, що наступна зустріч буде цікавою, як і попередня. якщо в мене також виникнуть якісь ідеї, то я напишу про них)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте