EYP Weekend in Ternopil

Хочу поділитися з вами, як пройшли мої чудові вихідні, точніше частина їх!

два дні я провела зовсім в іншому вимірі… я брала участь в сесії Європейського молодіжного парламенту!
взагалі-то я залучена до нього ще з лютого 2009 року, і в мене за спиною був вже досвід 5ти сесій в якості делегата. а цього разу я подала заявку на участь в якості модератора комітету (ми називаємо таких chairperson або просто chair). І мене обрали!

звичайно, я дуже зраділа. навіть перечитала матеріали, які мені скинули щодо підготовки до роботи.
міні-сесія тривала два дні. 27 і 28 квітня. перший день відведений для тім-білдінгу та роботи в комітеті, а другий — для генеральної асамблеї.
все почалося з маленького тренінгу для нас (chair). президент сесії все гарно пояснила, я все зрозуміла. :) найбільше я переживала за свою англійську. в мене іноді буває, що я починаю говорити англійською, а потім не помічаю і переходжу на німецьку. або забути слово!!! це був би жах! але я зібрала з силами і вирушила в «бій».

мій комітет! просто лапочки!!! я їх так полюбила. але тут, як в бізнесі, нічого особистого. дистанція — наше все))) от. провели ми з ними тім-білдінг. все наче вдалося. я кілька разів ступила, але цього ніхто не помітив, або всі зробили вигляд. :) президент мені кілька разів допомагала. все-таки я вперше була chair, тому не дивно, що  не все було ідеально))

коли ми перейшли до наступної стадії, а саме роботи в комітетах, я була приєсно вражена, тому що всі делегати виявилися такими розумними! і вони так швдко справлялися з завданнями, що я навіть переживала трошки, а раптом вони все роблять так, аби збутися, але резолюція видалася на славу! і наступного дня...

на генеральній асамблеї всі проголосували за неї!!! так приємно) це загалом про саму концепцію.

але що стосується вражень, то їх ціла купа! по-перше, я люблю ЄМП!!! це моя пристрасть, важлива частина мого життя! по-друге, я люблю ЄМП!!! він дає важливий досвід: розвиває лідерські якості, вчить працювати і команді! по-третє, я люблю ЄМП!!! це найкраща практика англійської мови, яку тільки можна уявити.
і по-найважливіше, я зарядилася таким позитивом і натхненням, що тепер мені хочеться весь світ підкорити… ну, може не весь… так не цікаво))) але якусь свою луночку знайти точно! :)


до чого я це все веду. а до того, що такі організації треба підтримувати, і залучати до них якомога більше молоді!
в мене тепер купу планів виникло. буду тримати в курсі) 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте